Stol fremstillet af Thai Bamboo (dendrocolamus asper - stok). Skum pude med høj densitet, og betræk af polyester (aftagelig). Størrelse 80 Bred x 75 Høj x 72 Dyb

Ved hjælp af vores unikke behandling af bambus, er ”HUG easy stol” åbenbart mere end en almindelig stol. Det er en faschinerende skulptur, som vil transformere atmosfæren i et hvilket som helst rum ... og samtidig tilføre rummet et komfortabelt siddemøbel.

BAMBOO + UNIQUE = BAMBUNIQUE

Brand koncept: ”high end” klassisk moderne møbler og indretning. Vores brand satser altid på det unikke design med stilfulde bambus & andre materialer, omhyggeligt håndlavet af håndværkere ved hjælp af traditionelle færdigheder og teknikker. Med vores inspirerende design og udviklingsteam skaber vi møbler og indretningskoncepter, der præsenterer klassisk moderne og unik æstetik.

Vi koncentrerer os om brugen af bambus i indretning. Af tradition selvfølgelig, men endnu mere for skønhed i materialet! ... og for de muligheder, som dette materiale inviterer til – vi strækker det til dets grænse. Også, og lige så vigtigt, for dets fordele som en bæredygtig og meget miljøvenlig ressource!


Pakke Dimension: 80x75x72 - 14Kg - 0,56M3 - 1 styk pakke.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: