Classic Madrasser fra Innovation Living er et sikkert valg, hvis du ønsker en komfortabel nattesøvn, og denne produkttype er samtidig en af de bedst sælgende modeller inden for futon madrasser. Kombination af tre lag fiberfilt på toppen af en 8 cm elastisk skumkerne. Skumkernen er miljøvenlig, da vores produktionsfaciliteter gør det muligt at bruge overskydende skum i vores madrasser. Fiberfill er et lavemissions- og Oeko-Tex®-certificeret, genanvendeligt materiale, der øger madrassens holdbarhed.

0 anmeldelser

Classic madrassen er kollektionernes mest solgte madras fra Innovation Living. En komfortabel og klassisk madras med fiberfill og 8 cm kerne af freonfri bonded polyeter-skum.

 

2.140,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
0 anmeldelser

Classic madrassen er kollektionernes mest solgte fra Innovation Living. En komfortabel og klassisk madras med fiberfill og 8 cm kerne af freonfri bonded polyeter-skum. Miljøbevidst træk fra Innovation Living.

 

2.315,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
0 anmeldelser

Classic NORDIC madrassen + rygstelbetræk, dette er kollektionernes mest solgte fra Innovation Living. En komfortabel og klassisk madras med fiberfill og 8 cm kerne af freonfri bonded polyeter-skum. Miljøbevidst træk fra Innovation Living. Se foto af tekstil~stof kvalitet (tryk her) 

2.755,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
0 anmeldelser

CLASSIC Nordic madras + rygstelbetræk 140x200 cm. Valgfri tekstil Dess.???  Se foto af tekstil~stof kvalitet (tryk her) 

madrassen er kollektionernes mest solgte fra Innovation Living. En komfortabel og klassisk madras med fiberfill og 8 cm kerne af freonfri bonded polyeter-skum. Miljøbevidst træk fra Innovation Living.

3.150,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
Populær
0 anmeldelser

ROLLO CLASSIC Madrassen er med fast syet stof/betræk. Inklusiv Rygpølle af skumgummi.

 

Pris fra
2.165,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)

En behagelig kombination af tre lag fiberfilt på toppen af en 8 cm elastisk skumkerne. Skumkernen er miljøvenlig, da vores produktionsfaciliteter gør det muligt at bruge overskydende skum i vores madrasser. Fiberfill er et lavemissions- og Oeko-Tex®-certificeret, genanvendeligt materiale, der øger madrassens holdbarhed.

Futon Madrasser

Er madrassen for hård eller blød? Hvad betyder en god madras for dig? Det er svært for mange, at forklare hårdhedsgraden på en madras. Der er i høj grad baseret på en personlig oplevelse og erfaring. Det er et vigtigt valg i betragtning af, at der er her, du fremover vil tilbringe en stor del af dit liv, mens du lader op til den næste dag eller bare trænger til en lille en på øjet. En god nattesøvn gavner helbredet. Vi hjælper dig gerne med dit valg og spørgsmål. Vi kender vores madrasser.

Anbefalingen er: Kom forbi vores forretning og showroom, så kan vi få en madras-snak sammen, over en kaffe eller te. Vi låner dig et par sutsko eller cover til dine sko, mens du prøver dig frem til den madras, som passer dig bedst.

Har du spørgsmål om madrassen eller vedligeholdelsen – så spørg løs – vi har solgt madrasser siden 1982. Træk på vores erfaring. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.

Trænger din gamle seng til en ny madras, så har vi den du søger, så du fortsat kan sove godt. Er din madras i et specialmål – så klarer vi også den opgave og fremstiller den efter dine mål.

Alle gode madrasser kræver vedligeholdelse, og for at sikre maksimum komfort bør madrassen ”motioneres” med jævne mellemrum. Vend madrassen om, ryst, rul hvis det er muligt ellers slå madrassen således, at indholdet luftes. Sørg endvidere altid for god udluftning, da fugt vil mindske madrassens komfort og levetid. (vi mennesker udskiller ca. 0,5 - 1,0 liter sved / udåndingsdamp i døgnet).

Alle vores madrasser indhold natur produkter vil tage form af kroppen og derved synke sammen i materialet / eller miste spændstigheden.

Duft af bomuld fra madrassen kan forekomme efter madrassen er taget i brug, daglig udluftning, får denne lugt til at forsvinde. Det er altid en god idé at anvende en 100% bomulds rullemadras / madrasbeskytter oven på din madras, da den kan vaskes og tørres. Alle Madrasser bør luftes og bankes med jævne mellemrum for at undgå, at bomulden komprimeres for hurtig.