Hvis du er på udkig efter en lækker og simpel løsning til dit soveværelse eller en komfortabel gæsteseng, kan vores DULOX sofa her på siden varmt anbefales. DULOX består af en rigtigt komfortabel madras af 20 cm freonfri bonded polyester-skum, der sikrer dig maksimal komfort, når du ligger såvel som sidder i din seng eller sofa. Som daybed er DULOX modellen ganske simpel og ligetil i sit design og kan nemt gøres mere personlig med flotte betræk samt matchende puder og hynder. Herunder kan du se nærmere på de forskellige valgmuligheder, du har at vælge ud fra, hvis det er en DULOX daybed sofa, du gerne vil investere i her hos Futon.dk.

 

InnovationLiving One Room Living, DULOX sofa

2.890,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 14-28 dag(e).
0 anmeldelser
575,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 14-28 dag(e).
0 anmeldelser

Ring for pris
33 11 99 77

Lager: Ikke på lager
0 anmeldelser

NYHED! DOLOX FAMILY

InnovationLiving One Room Living, DULOX sofaInnovationLiving One Room Living, DULOX sofa


InnovationLiving One Room Living, DULOX sofa InnovationLiving One Room Living, DULOX sofa

Hos Futon.dk finder du forskellige typer af sovesofaer, herunder sovesofaer monteret med behagelige skummadrasser. Skummadrasser beregnet til sovesofaer og daybeds er meget komfortable og praktiske, og de fås blandt andet i modellerne DULOX sofa og TVEDEL sofa i masser af forskellige designs, farver og størrelser.

DULOX Daybed sofa med skummadras fra producenten InnovationLiving fås eksempelvis fremstillet med 20 cm. freonfri, bonded polyester-skum og mange produkter fås også med et 30 cm. tykt lag polyeter skummadras-materiale for ekstra komfort.

Der er mange muligheder når det gælder sovesofaer med skummadrasser, og derfor er valg af størrelser, farver og tekstiler ofte op til dig og dine præferencer. Fælles for produkterne er, at de er behagelige både at ligge og sidde i og nemme at slå ud og slå sammen igen, så de samtidig er pladsbesparende.

Her på siden kan du kigge udvalget af vores sovesofaer med skummadrasser igennem og finde frem til den variant og type, som egner sig bedst til dig.