Ønsker du en fleksibel og komfortabel naturmadras, er Latex madrasser fra Innovation Living et godt bud på en madras med en lang levetid og en høj grad af komfort. Samtidig vægtes faktorer som bæredygtighed og miljøhensyn højt, da producenten Innovation Living har et stort fokus på dette.

Til madrasser af typen Latex fra Innovation Living er anvendt en kerne fremstillet af naturmaterialet latex. Lagene i Innovation Living Latex madrasser består således af en kerne af 120 mm højelastisk latex-materiale suppleret med et bomulds yderlag på hver side af kernen i kartet bomuld. Den anvendte bomulds kvalitet, der bruges til Innovation Living’s Latex madrasser, er testet fri for sundhedsskadelige pesticider og sprøjtegifte, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad din nattesøvn påvirkes af.

Falder valget på en madras af denne type, er du sikret en fleksibel og spændstig madras i kategorien naturmadrasser, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Blandt andet sørger bomuldslagene i Innovation Living’s Latex madrasser for at regulere krops temperaturen og føre fugt væk fra kroppen.

0 anmeldelser

En spændstig madras af høj kvalitet og med lang levetid. Madrassen er en fusionsmadras med 12 cm høje elastisk latex kerne.

4.335,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: På lager
0 anmeldelser

LATEX ROUND 02 MADRAS, 140-200. En spændstig naturmadras af høj kvalitet og med lang levetid. Madrassen er en fusionsmadras med 12 cm høje elastisk latex kerne.

4.995,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 14-24 dag(e).