Ønsker du en fleksibel og komfortabel naturmadras, er Latex madrasser fra Innovation Living et godt bud på en madras med en lang levetid og en høj grad af komfort. Samtidig vægtes faktorer som bæredygtighed og miljøhensyn højt, da producenten Innovation Living har et stort fokus på dette.

Til madrasser af typen Latex fra Innovation Living er anvendt en kerne fremstillet af naturmaterialet latex. Lagene i Innovation Living Latex madrasser består således af en kerne af 120 mm højelastisk latex-materiale suppleret med et bomulds yderlag på hver side af kernen i kartet bomuld. Den anvendte bomulds kvalitet, der bruges til Innovation Living’s Latex madrasser, er testet fri for sundhedsskadelige pesticider og sprøjtegifte, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvad din nattesøvn påvirkes af.

Falder valget på en madras af denne type, er du sikret en fleksibel og spændstig madras i kategorien naturmadrasser, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Blandt andet sørger bomuldslagene i Innovation Living’s Latex madrasser for at regulere krops temperaturen og føre fugt væk fra kroppen.

0 anmeldelser

INNOVATION LATEX madras 140x200 cm. Natural Dess.200 Rå hvid 100% bomuld bolster. En spændstig madras af høj kvalitet og med lang levetid. Madrassen er en fusionsmadras med 12 cm høje elastisk latex kerne.

5.185,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
0 anmeldelser

INNO LATEX Nordic madras + rygstelbetræk 140x200 cm. Valgfri tekstil Dess.???  Se foto af tekstil~stof kvalitet (tryk her) 

En fusion madras med en 12 cm elastisk latex kerne med to lag fiberfilt på toppen. En åndbar naturlig kerne af latex af høj kvalitet, der sikrer en lang levetid madras, der justerer til din krop. Fiberfill er et lavemissions- og Oeko-Tex®-certificeret, genanvendeligt materiale, der øger madrassens holdbarhed.

6.690,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)

Futon Madrasser

Er madrassen for hård eller blød? Hvad betyder en god madras for dig? Det er svært for mange, at forklare hårdhedsgraden på en madras. Der er i høj grad baseret på en personlig oplevelse og erfaring. Det er et vigtigt valg i betragtning af, at der er her, du fremover vil tilbringe en stor del af dit liv, mens du lader op til den næste dag eller bare trænger til en lille en på øjet. En god nattesøvn gavner helbredet. Vi hjælper dig gerne med dit valg og spørgsmål. Vi kender vores madrasser.

Anbefalingen er: Kom forbi vores forretning og showroom, så kan vi få en madras-snak sammen, over en kaffe eller te. Vi låner dig et par sutsko eller cover til dine sko, mens du prøver dig frem til den madras, som passer dig bedst.

Har du spørgsmål om madrassen eller vedligeholdelsen – så spørg løs – vi har solgt madrasser siden 1982. Træk på vores erfaring. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.

Trænger din gamle seng til en ny madras, så har vi den du søger, så du fortsat kan sove godt. Er din madras i et specialmål – så klarer vi også den opgave og fremstiller den efter dine mål.

Alle gode madrasser kræver vedligeholdelse, og for at sikre maksimum komfort bør madrassen ”motioneres” med jævne mellemrum. Vend madrassen om, ryst, rul hvis det er muligt ellers slå madrassen således, at indholdet luftes. Sørg endvidere altid for god udluftning, da fugt vil mindske madrassens komfort og levetid. (vi mennesker udskiller ca. 0,5 - 1,0 liter sved / udåndingsdamp i døgnet).

Alle vores madrasser indhold natur produkter vil tage form af kroppen og derved synke sammen i materialet / eller miste spændstigheden.

Duft af bomuld fra madrassen kan forekomme efter madrassen er taget i brug, daglig udluftning, får denne lugt til at forsvinde. Det er altid en god idé at anvende en 100% bomulds rullemadras / madrasbeskytter oven på din madras, da den kan vaskes og tørres. Alle Madrasser bør luftes og bankes med jævne mellemrum for at undgå, at bomulden komprimeres for hurtig.