Vores produkter bliver produceret med fokus på kvalitet og funktion. Den gode brugeroplevelse er en af de vigtigste parametre for os, både når det gælder produkter, indeklima og komfort, nem installation, brugervenlig betjening og ikke mindst service.

10% Off
9.320,00 DKK  Incl. VAT
10.350,00 DKK  Incl. VAT
You save: 1.030,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 5-15 day(s)
0 reviews
Hot
10% Off
12.950,00 DKK  Incl. VAT
14.350,00 DKK  Incl. VAT
You save: 1.400,00 DKK
excl. shipping
Availability: Leadtime is 5-15 day(s)
0 reviews

Andersen Electric er et dansk brand, som specialiserer sig inden for Varme og Klima løsninger. Virksomheden er grundlagt af Mads Andersen, der har en baggrund som el-installatør og mange års erfaring i el-branchen.

“Vores produkter bliver produceret med fokus på kvalitet og funktion. Den gode brugeroplevelse er en af de vigtigste parametre for os, både når det gælder produkter, indeklima og komfort, nem installation, brugervenlig betjening og ikke mindst service”, fortæller Mads Andersen.

Vores sortiment består i dag af ventilator med varmegenvinding med kvalitetstilbehør, luft til luft klimaanlæg, såsom varmepumper/aircondition løsninger til rum i forskellige størrelser og mobil varmepumpe/aircondition. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle nye produkter, som dækker forskellige behov inden for Varme og Klima.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller har du behov for vejledning ved valg af varmeløsninger, står vores professionelle personale altid klar til at hjælpe. Du er også velkommen til at kontakte vores samarbejdspartnere for råd og vejledning.