Tim affugter 5 m2

Tim er en kompakt, lille affugter, der har mange brugsmuligheder. Med sine 780 gram er den let at flytte rundt på eller have med sig. Affugteren gør arbejdet der, hvor en normal affugter ikke kan benyttes. Det kan blandt andet være i bilen, for at undgå kondensdannelse på ruderne og fugtige sæder, der tit forekommer i ældre biler i de koldere årstider.

Tim affugteren kan både bruges i køkkenskabe, garderobeskabe, i bilen, på båden, i skabet eller et helt andet, mindre sted hvor luftfugtigheden kan være for høj. I campingvognen hvor luftfugtigheden ofte er høj, ville Tim affugter også være optimal.

 

Model: 2544
Weight: 1 kg
210,00 DKK  Incl. VAT
excl. shipping
Availability: Leadtime is 3-10 day(s)

Anbefales til

car Båd Campingvogn

 

Download produktmanual

Beskrivelse

Tim er en kompakt, lille affugter, der har mange brugsmuligheder. Med sine 780 gram er den let at flytte rundt på eller have med sig. Affugteren gør arbejdet der, hvor en normal affugter ikke kan benyttes.
Tim affugteren kan både bruges i køkkenskabe, garderobeskabe, i bilen, på båden, i skabet eller et helt andet, mindre sted hvor luftfugtigheden kan være for høj. I campingvognen hvor luftfugtigheden ofte er høj, ville Tim affugter også være optimal. Tim affugter kan affugte arealer op til 5 m2 og absorberer op til 250 ml fugt fra luften pr. opladning.

Tims særlige talenter
• Vejer kun 780 gram
• Flyt det hen, uanset hvor du har brug for det hurtigt og nemt
• Let at genoplade og genbruge igen og igen
• Indeholder fugtabsorberende silicagel kugler
• Dækker op til 5 m2
• Silicakuglerne skifter farve, når der er behov for genopladning
• Anbefales til: bil, båd, campingvogn og klædeskab

Pas godt på dit tøj med et sundt klima i klædeskabet
I klædeskabe hænger tøjet ofte tæt eller ligger sammenfoldet i en skuffe. Når så meget tøj hænger tætpakket i et lukket garderobeskab, kan det godt begynde at føles fugtigt eller lugte jordslået. Det afhjælper Tim affugteren når du placerer den i garderobeskabet. Det samme kan lade sig gøre i køkkenskabene hvor der også kan være tendens til en høj luftfugtighed fordi køkkenet hver dag udsættes for dampe fra både ovn og opvaskemaskine.

Tim affugter er også ideel at tage med, de steder hvor en almindelig affugter ikke kan benyttes. Det kan blandt andet være i bilen, for at undgå kondensdannelse på ruderne og fugtige sæder, der tit forekommer i ældre biler i de koldere årstider.

Genopladelig og lydløs affugter til de små arealer
Tim affugter er indpakket i et innovativt design i et strømline skandinavisk stil. I toppen af affugteren sidder en lille transparant flade. Igennem den transparente flade, kan man se, at Tim affugter består af mange små orange silica kugler, der absorberer fugten fra rummet. Disse silica kugler skifter farve når affugteren begynder at absorbere fugt fra luften. Silicakuglerne skifter dermed farve til grøn. Det gør det nemt at se, når din affugter har samlet fugt.
Tim affugter er genopladelig og kan bruges igen og igen. helt op til 300 gange.

Tim – et kvalitetsprodukt fra eeese air care
Tim er en del af den populære serie af affugtere fra eeese air care. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.

Tims specifikationer
Artikelnummer: 2544
Anbefalet arbejdsområde m2: 5
Genopladetid timer: 15-20
Kapacitet ml/d: 250
Absorberingsmateriale: Silica gel
Strømforbrug (i drift) W: 20
Strømforsyning: V/Hz 100-240/50-60
Lydniveau dB(A): 0
Arbejdstemperatur °C: 0~50
Nettovægt: g 780
Bruttovægt: g 910
Produktstørrelse (BDH) mm: 190x125x55
Pakkestørrelse (BDH) mm: 225x165x80
EAN: 5704841025448

For more information, please visit this product's webpage.

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: