Fyldmatriale BIO-Hirseskaller, varmebehandlet. 1 kg.

Hirseskallerne/avner stammer fra kontrolleret biologisk dyrkning landbrug i Tyskland. Skallerne er et naturprodukt og egner sig særligt godt til at fylde i krammedyr, ammepuder, støttepuder, puslepude, til tøjdyr, sovepølle og hovedpuder til at sove på. Hirseavner holder også formen ved længere anvendelse og bevarer deres naturlige elasticitet. Skallerne lader huden ånde frit og virker fugtigheds- og temperatur udlignende, idet den leder varme og fugtighed bort fra kroppen og derved sørger for et behageligt klima. Et elastisk, formstabilt naturfyld med Skallerne tilpasser sig optimalt til enhver krops form.

Skallerne er et luftig og let materiale, som er i stand til at absorbere fugtighed. Skallerne har også den egenskab, at den kan afgive overskudsvarme, hvilket er fordelagtigt i de varme sommer og hos personer med stor varmeudskillelse. Gennem en nænsom mekanisk proces, bliver kornet adskilt så det kun er den modstandsdygtige Skallerne der bibeholdes. Yderligere gennemgår Skallerne en 6 trins rengørings proces, hvorved støv, kornrester og andre småting fjernes. Resultatet bliver derfor, at der kun bibeholdes 40 % af det oprindelige materiale, og det er dette materiale der er i vores hovedpuden.

Efter rengørings processen, bliver skallerne varmebehandlet på 70 grader. Herved fås et naturprodukt, som er fri for støvmider, lugt neutral og allergivenlig. Pga. varmebehandlingen vil der ej heller være risiko for, at små dyr og insekter kan leve i materialet, da der ikke er noget nærings grundlag tilbage. Skallerne kan vaskes så ofte man vil. Vaskes på 60 grader, hvorefter den tørres i tørretumbler eller i solen. Husk at sætte en sikkerhedsnål fast i lynlåsen, så puden ikke kan åbnes ind til naturfyldet, derefter vaskes og tørres. Et helt fantastisk natur produkt, og helt uden naturgummi, og alt muligt andet allergifremkaldende. 

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: