BRAGI sofa 2 Arm, lysegraa 217 Vendbar

13.590,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering

BRAGI SOFA, 2 ARMLÆN, 140x200 cm. Bragi sofa er en ekstravagant klassisk sovesofa med armlæn i begge sider, samt chaiselong hvilket på fineste vis kombinerer funktionalitet og æstetik. Ben og stel er udført i mat sort stål, hvilket giver den et råt look.

 

Model/varenr.: 95-725031217-2-2
Vægt: 150.000
Lager: Leveringstid er 14-28 dag(e).

BRAGI sofa med 2 armlæn og chaiselong. 140x200cm. Tekstil lysegrå Dess.217 TRYK HER.

Bragi sofa er en ekstravagant klassisk sovesofa med armlæn i begge sider, samt chaiselong hvilket på fineste vis kombinerer funktionalitet og æstetik. Ben og stel er udført i mat sort stål, hvilket giver den et råt look, syntes vi.

Ved monteringen kan du selv vælge placeringen af sidebordet og chaiselongen, skal den være til højre eller venstre side er helt op til dig selv.

Fantastisk luksuriøs sovesofa i utrolig høj kvalitet fra Innovation Living. 

Ydermere er Bragi madrassen bygget op af pocket spring fjedre, hvilket sikre den optimale sovekomfort. De klassiske rygpuder, skaber et enkelt og elegant udtryk.

Med Bragi sovesofa kan du let forvandle sofaen om til en seng 140x200 cm. med særdeles god plads til brug af to personer.

Som følge af sit eksklusive design kan Bragi også bruges udelukkende som sofa, både i stuen, i lejligheden eller på gæsteværelset.

Design by Emil Højfeldt & Per Weiss / Original Innovation / All rights reserved


Pakke Dimensionen: Udleveres - 1,253M3 - 6 styk pakker
- Samlevejledning Tryk Her.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: