*   Gå på en virtuel tur hos Innovation Living   * 

 

Innovation Living Designer sovesofa fås i mange afskygninger og designs, og hvis du er på udkig efter en ny af slagsen, kan det derfor betale sig først og fremmest at bestemme, hvilken type madras, du foretrækker at sove på.

Hos 7+7 Futon.dk har vi både sovesofaer med futon madrasser, sovesofaer med behagelige skummadrasser samt sovesofaer med de populære springmadrasser blandt vores udvalg er naturligvis Innovation Living designer sofaer.

Innovation Living sovesofa med springmadras (eller en sovesofa polstret med posefjedre) giver en god affjedring og fleksibilitet, og dermed en rigtig god komfort. Er du i forvejen vant til at sove på en springmadras, kan det derfor være fordelagtigt at vælge en sovesofa med indbygget springmadras, når du skal have en ny sofa eller seng. 

Vores sovesofaer med springmadrasser fås i flere serier, herunder Yonata, Cosial, Unfurl Special, Puri, Pascala, Malloy wood, Pyxis, SLY wood, Junus, Frej & Eik røget egetræ. og Innovation Living sovebriksen / daybed sovesofaen SIGMUND, der er polstret med posefjedre og skum for en behagelig og komfortabel oplevelse.

Se også de øvrige sovesofaer med springmadrasser i serierne SLY, ZEAL, SPLITBACK samt diverse andre modeller her på siden.