SLYDERS - MED AFTAGELIGT OG VASKBART BETRÆK.

Vores leverandør "Innovation Living A/S" yder livsvarig garanti på metal stellet. Velegnet til B&B -Bed and breakfast & Compact living. Sofa af genbrugs materiale. Stof lavet af genbrugte flasker. / Genanvendt, granuleret skummadras. / Slidstærk metalramme.

-30%
7.500,00 DKK  m/Moms
10.700,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 3.200,00 DKK
ekskl. levering
Lager: Ikke på lager
0 anmeldelser

SLYDERS - MED AFTAGELIGT BETRÆK

Revivus sofaen er et design, der på alle måder er optimeret i forhold til at minimere produktets miljøbelastning.

Man kan på mange måder sige, at der er tale om en revival af de klassiske egenskaber, som altid har kendetegnet vores Multifunctionals kategori.

• Et slidstærkt og ukompliceret metalstel, lakeret i recirkuleret pulverlak. Alle dele kan udskiftes, såfremt det måtte være nødvendigt efter års brug, og stellet er ligeledes optimeret til recirkulering. Der skal blot demonteres 4 plast propper i benene – resten er metal.

Innovation Living A/S yder livsvarig garanti på metal stellet.

• En madras bestående af en skumkerne i bonded skumgummi, som er lavet af overskydende skumrester fra produktionen. Kernen er blødgjort med Eco-certificeret HR-skum, og betrækkene er lavet af overskudstekstil. Puderne består af OEKO-TEX recirkuleret, fiberfill.

Madras og puder kan let fornyes efter endt livscyklus, og de gamle dele kan demonteres, således materialerne kan genanvendes.

• Betrækkene er lavet i Vivus tekstil, som er fremstillet af 100 % recirkulerede fibre. Betrækkene er lette at tage af, maskinvaske og montere igen. Dette forlænger holdbarheden af sofaen, og muliggør også at kunne skifte betrækket til et andet tekstil- og farvevalg.

Revivus sofaen har et uformelt og afslappet tidløst udseende. Designet med fokus på miljøvenlige materialer, nem vedligeholdelse, holdbarhed og evnen til at genbruge dele efter endt livscyklus.