Er madrassen for hård eller blød? Hvad betyder en god madras for dig? Det er svært for mange at forklare hårdhedsgraden på en madras. Der er i høj grad baseret på en personlig oplevelse og erfaring. Det er et vigtigt valg i betragtning af, at der er her, du fremover vil tilbringe en stor del af dit liv, mens du lader op til den næste dag eller bare trænger til en lille en på øjet. En god nattesøvn gavner helbredet. Vi hjælper dig gerne med dit valg og spørgsmål. Vi kender vores madrasser.

Anbefalingen er: Kom forbi vores forretning og showroom, så kan vi få en lille Futon snak sammen over en kaffe eller te. Vi låner dig et par sutsko eller cover til dine sko, mens du prøver dig frem til den madras, som passer dig bedst.

Har du spørgsmål om madrassen eller vedligeholdelsen – så spørg løs – vi har solgt madrasser siden 1982. Træk på vores erfaring. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål.

Trænger din gamle futon til en ny madras, så har vi den du søger, så du fortsat kan sove godt. Er din madras i et specialmål – så klarer vi også den opgave og fremstiller den efter dine mål.


Alle gode madrasser kræver vedligeholdelse, og for at sikre maksimum komfort bør madrassen ”motioneres” med jævne mellemrum. Vend madrassen om, ryst, rul og slå madrassen således at indholdet luftes og jævnes. Sørg endvidere altid for god udluftning, da fugt vil mindske madrassens komfort og levetid. Duft af bomuld fra madrassen kan forekomme efter madrassen er taget i brug, daglig udluftning, får denne lugt til at forsvinde inden for cirka 14 dage. det er altid en god idé at anvende en 100% bomulds rullemadras oven på sin Futonmadras, da det forlænger madrassens levetid. Alle Madrasser bør luftes og bankes med jævne mellemrum for at undgå at bomulden komprimeres.

Futonmadras