Er du til en komfortabel Futon, der samtidig er pladsbesparende og praktisk at have stående i små rum og mindre lejligheder, så finder du vores udvalg af sovesofa stel til Futon madrasser her på siden.

En futon er en japansk sovesofa/seng, der egner sig rigtig fint til flere formål. Måske er pladsen på værelset sparsom, hvilket stiller høje krav til at man får indrettet sig på en smart måde - eller måske kan du godt se fordelene i at have en futon seng bestående af selve madrassen samt et sovesofa stel beregnet til futon madrasser, der hurtigt og nemt kan slås sammen og fungere som en almindelig sofa i dagtimerne.

Blandt de forskellige typer Futon sovesofa stel til Futon madrasser finder du blandt andet serierne BEAT, ASLAK, FRACTION, BALDER, MINIMUM og mange andre linjer.

Vores Futon sovesofa stel beregnet til Futon madrasser fås fremstillet i forskellige materialer, og det er også muligt at se nærmere på vores Daybeds, lounge-møbler samt chaiselongs, der med et snuptag kan forvandles til senge i top kvalitet.