Den nye Unfurl har 2 lækre store puder i ryggen som kan fjernes hvis du vil have ekstra længde i sædet, til de langbenet ;-)

 

9.840,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 15-30 dag(e)
0 anmeldelser
11.580,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 90-100 dag(e)
0 anmeldelser

Skulle du være på udkig efter en ganske enkel sovesofa, hvori du kan både sidde og ligge komfortabelt, er du havnet det rette sted. På siden herunder finder du vores flotte UNFURL LOUNGER sofa her hos Futon.dk. UNFURL LOUNGER modellen er en elegant og helt enkel sovesofa, som er nem at slå ud, når den skal skifte fra sofa til seng 140x200cm. Benene er af klassisk træ, der sammen med de bløde former leder tankerne hen på designermøbler fra 1960’erne. Betrækket bestemmer du selv, hvordan det skal se ud, så du kan få din UNFURL LOUNGER sovesofa i den farve og nuance, du synes allerbedst om. Madrassen er polstret med 10 cm posefjedre, der giver god fleksibilitet og tilpasser sig kroppens konturer.

 

Utrolig smuk sovesofa i smart retro stil med mørke lakerede træben. Unfurl Lounger er med sit stilrene design sovesofaen til dig, der vil have æstetik og komfort. Det slanke design gør Unfurl Lounger til den perfekte sovesofa til dig der gerne vil have kvalitet i mange år. Enkelt design går aldrig af mode vel ;-)

Unfurl Lounger fungerer optimalt som sofa, den er fremstillet med en madras som er opbygget af posefjedre, dette sikrer din eller dine gæsters en rigtig gode nattesøvn.

Unfurl Lounger kommer i mange forskellige farver og materialer, så du kan vælge præcist de farve der passer ind i dit hjem.

 

Med det simple klik-klak system, kan den let justeres fra sofa til lounger eller seng. 

Madrassen står på en stærk og holdbar metalramme. Benene er i mørk træ, der understreger det retro i designet.

Den nye Unfurl udgave her har 2 lækre store puder i ryggen som kan fjernes hvis du vil have ekstra længde i sædet, til de langbenet.