Vi er stolte af at kunne tilbyder forskellige Tatami måtter.

TATAMI #1. Denne Tatami kan anvendes direkte på gulvet helt uden luft mellem gulv og Tatami måtte, det er på grund af den kokosfiber i bunden som skaber luft så fugten kan fordampe væk. Tatami #1 en organisk fremstillet, af mixed bomuld/hør og kokosnød fiber. 30mm tyk. Vælg selv overflade og kantbånd. Der fremhæver økologisk design og bæredygtighed, med dedikeret respekt for traditionelt håndværk.


TATAMI MAT. Den traditionelle Tatami mat som er organisk fremstillet af ris-strå/søgræs 55mm tyk. 
Vores autentiske Tatami mat er den traditionelle belægning i soveværelset, men måtterne anvendes derudover også i resten af boligens rum som gulvbelægning.
Anvendes den direkte på gulvet som et underlag for madrassen du sover på, skal man have aviser mellem gulv og Tatami til at suge fugten. Den anvendes også i sengerammer hvor den lægges mellem lameller og madras. Desuden er det fordelagtigt for indeklimaet i hjemmet at benytte sig af Tatami mat, idet måtter fremstillet af dette naturmateriale både er fugtregulerende, virker kulde/varmeisolerende og er med til at rense luften i rummet. Der fremhæver økologisk design og bæredygtighed, med dedikeret respekt for traditionelt håndværk.


Folde TATAMI. Er smarte Tatami måtte. Nem at transportere i den tasken som følger med.


Foldemadras TATAMI. Er udformet som den traditionelt japansk søgræs, fyldt med memory skum.


Tatami Goza. Strandmåtte

Japans unik soveværelse   -   Tatami måtter og Futon madrasser   -   enkelt og stilrent.

Sådan vælger størstedelen af alle japanerne at sove -på en futon madras som er anbragt på en Tatami måtte. Normalt sover man en person pr Tatami måtte, derfor
måles hus størrelsen i Japan ikke i m2. men i hvor mange Tatami der er plads til/råd til.