eeese luftpleje. Affugter, Luftkøler, Aircondition, Luftrenser, Luftbefugter, Varmepumper,

TRYK PÅ LOGO

Populær
1.990,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager: Kun få stk. tilbage
0 anmeldelser

Velkommen til eeese luftpleje! Hos eeese air care tilbyder vi et One Stop Concept med en bred vifte af produkter, der dækker alt indenfor indeklimabehovet.

eeese air care tilbyder kvalitets indeklimaprodukter med et højt sikkerhedsniveau og er gennemtænkt. Produkterne har et smukt og innovativt nordisk design, der ikke går på kompromis med hverken teknologi eller kvalitet. Vi tester vores produkter grundigt på vores nordiske serviceværksted, og vi sælger kun varer, vi selv ville købe!

Hos eeese air care står vi inde for både design og kvalitet! Vi holder hvad vi lover, og vi er enormt stolte over at have mange glade kunder i hele Skandinavien. Det betyder, at kunderne får, hvad vi lover!

Hos eeese air care er vi innovative, og vi sørger altid for, at vores produkter er fremtidssikrede, da de fleste af vores produkter har Wi-Fi og er kompatible med Google Assistant.

Vi værdsætter, at vores indeklimaprodukter er nogle af de mest støjsvage på markedet og samtidig er bundet ind i et smukt, skandinavisk design, så de kan passe ind i ethvert hjem.

Med mange års erfaring og viden indenfor indeklima kom eeese i 2018 med en produktlinje af både affugtere, klimaanlæg, luftrensere og luftkølere.

Indeklimaprodukter fra eeese air care sælges hos mange af Nordens største forhandlere inden for indeklimakategorien. Som slutbruger kan du altid føle dig tryg, når du køber et indeklimaprodukt fra eeese air care, for uanset hvor du køber dit eeese luftplejeprodukt, overtager vi den fulde garanti. Det betyder, at hvis du har spørgsmål til dit eeese luftplejeprodukt, står vores nordiske kundeserviceafdeling og vores eget serviceværksted klar til at hjælpe dig.