Merga sofa aftageligt stof. Innovation Living

Merga sofa med aftageligt og vaskbart stof. 140*200 cm.

Merga er kendetegnet ved et afrundet rummeligt sæde, og store rygpuder og en meget rummelig opbevaringsboks. Med ben i sortlakeret egetræ, Merga madrassen er helt enestående lækker blød, komfort og med en vippefunktion der sikrer en nem omstilling fra sofa til seng.

 

Model/varenr.: 95-5431205XX-4
8.940,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager:
318 Cordufine, Beige
318 Cordufine, Beige
529 Bouclé. Trækul
529 Bouclé. Trækul
536 Bouclé. Okker
536 Bouclé. Okker

Merga sofa 140x200 cm. Se foto af tekstiler / stof kvalitet info (Tryk her) 

Merga sovesofaen er designet til at passe ind i dit boligmiljøer, og er et oplagt valg til "One Room Living" eller til at placeres i ekstra rum, den fungerer som både sofa og seng.

Madrassen er altid behagelig og blød gennem sin karakteristiske komfort bestående af no-zag fjeder, pocketfjeder og hyperblødt skum på toppen.

Betrækket er aftageligt og vaskbart ved 30 grader Celsius, så du til enhver tid kan vedligeholde og opfriske din sovesofa.

Under sædet har Merga sofaen et stort opbevaringsrum, som er designet til at hjælpe dig med at løse problemer med opbevaring, når der er få kvadratmeter til rådighed, den giver dig mulighed for at opbevare dit hverdagsrod. Adgang til opbevaringsboksen er meget nemt ved at løfte sædet. Lægger du dig ned på madrassen vil du opleve en dejlig behagelig 140x200 cm. seng klar til en www.god-nat.dk søvn.

Se video "SLIDERS sofa COVER" så du ved hvordan betrækket skal sætte på madrassen.

Design by Emil Højfeldt & Per Weiss.

Produktet billedet kan være vist med tilbehør, som ikke følger med. Vi anbefaler at du ser stof/tekstilet i virkeligheden. Forventer du at tekstilet altid vil sidde helt stramt, selv over store flader som på denne her sovesofa. Dertil er vi nødt til at svare, folder og mærker i brug er naturligt fladens størrelse taget i betragtning.


Pakke Dimensionen: X Kg - 0,8923 M3 - 2.stk. pakker.


- Garanti 5 år / åben garanti PDF - (Tryk her)
- Innovation Living - sofa plejeguide PDF - (Tryk her)
- Innovation Living - Online katalog - (Tyrk her)
- Samlevejledning åben PDF - (Tryk her)
- Samlevejledning sæt betrækket på madrassen: (Tryk her)

Maximum vægt 330 kg.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: