EFTERFYLDNINGSPOSE TIL SÆKKESTOLE, 1 pose Krøyerkugler / 25 Liter. UDEN flammehæmmer. 

Bean Bags, sækkestole eller flyder-sofa er trendy møbler til boligen, kontormiljøer og institutioner. Ægte Krøyerkugler designet specielt til formålet giver dig garanteret produktkvalitet, der tager hensyn til det indre og ydre miljø.

Krøyerkuglerne: kuglestørrelse og fysiske egenskaber tilpasset individuelle behov. Bruges i mange typer af sækkestole fx. Player fra Innovation Randers (KUN efterfyldning eller udskiftning), Bean Bags, Coast Bean Bags, Kilo, Do-Nut, Stüssy, HUSET-sækkestol, Biggy-bag, Cosy-Bag oma. Krøyerkuglerne bruges også til hundepuder fx Batman, hvor hundens naturlige behov for hvile- og sengeleje dækkes bedre end sofaen, tæppet eller den gammeldags hundekurv.

Krøyerkugler, som er opkaldt efter ingeniøren Karl Krøyer, er betegnelsen for nogle små kugler med mikrocellestruktur fremstillet af en særlig skumplasttype.

Baggrunden var, at Krøyers virksomhed hævede et fragtskib, som var sunket med ca. 5.000 får i 1964 i kuwaitisk havn Til det brugte han skumplastkugler som opdriftsmiddel (Styropor), der få årtier forinden var opfundet af BASF i Tyskland.

Begivenheden fik navnlig i Danmark megen medieomtale og efterhånden blev disse særlige kugler betegnede som "Krøyerkugler". Materialet til kuglerne er siden udviklet til at være velegnet til mange andre formål som for eksempel indenfor bl.a. boligindretning og sundhedssektoren.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: