Via Ellipse 120 sofabord Eg Naturolieret

Materialer.: Naturolieret massivt egetræ i eventuel kombination med laminat eller linoleum.
Dimensioner 120x60 cm. & Højde 35 / 41 / 47 / 53 cm.
Produktion.: Fremstillet i Danmark / Præstø
 
Model/varenr.: Elli120-Natur-XXX-XX
Pris fra
5.990,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager:
Massivt Egetræ Natural oile (OAK)
Massivt Egetræ Natural oile (OAK)
Krydsfinér med Laminat top. HVID 330 (WH)
Krydsfinér med Laminat top. HVID 330 (WH)
Krydsfinér med Linoleum top. SORT 4023 (BL)
Krydsfinér med Linoleum top. SORT 4023 (BL)
Krydsfinér med Linoleum top. NÅLETRÆ GRØN 4174 (CG)
Krydsfinér med Linoleum top. NÅLETRÆ GRØN 4174 (CG)
Krydsfinér med Linoleum top. SMÅSTEN/GRUS 4175 (PE)
Krydsfinér med Linoleum top. SMÅSTEN/GRUS 4175 (PE)
Krydsfinér med Linoleum top. RØGET BLÅ 4179 (SB)
Krydsfinér med Linoleum top. RØGET BLÅ 4179 (SB)
Krydsfinér med Linoleum top. OLIVEN 4184 (OL)
Krydsfinér med Linoleum top. OLIVEN 4184 (OL)
35
35
41
41
47
47
53
53

VIA ELLIPSE 120 er et flot stort, aflangt sofabord, der egner sig utroligt godt som et enkeltstående sofabord, specielt i en lidt større sofaopstilling. Sofabordets klassiske ellipseform kan dateres helt tilbage til antikken, hvor mange filosoffer og matematikere udledte den nu velkendte form ud fra et simplet keglesnit.

VIA ELLIPSE kan med sit enkle nordiske formsprog og mange valgmuligheder passe ind i de fleste indretninger, enten som et perfekt komplement eller som en nødvendig kontrast.

VIA ELLIPSE 120 fungerer godt som centrum i stuens indretning og kan indbyde til både at samle familien samt stuens andre møbler.


Træ er et slidstærkt materiale i massiv tilstand. Jævnlig vedligeholdelse af oliebehandlede træmøbler er nemt og på lang sigt meget effektivt. Olien beskytter træet mod udtørring og øger overfladens naturlige modstandsdygtighed overfor skidt og snavs. For at opnå det mest optimale resultat anbefales det, at man oliebehandler sine møbler 1-2 gange årligt eller efter behov, når træet virker tørt og ikke længere er vandafvisende.

 • Gode råd om massivt træ:
  1. Rengøring foretages med hårdt opvredet klud, dagligt.
  2. Undgå at anvende sprit, benzin, salmiak, klor eller andre stærke rengøringsmidler.
  3. Ved vanskelige pletter anbefales at vaske træet med Guardian Trærens.
  4. ”Rejser” træet sig (bliver ru) skal du slibes det med let hånd med fint sandpapir (korn 200-240) – brug aldrig ståluld!
  5. Behandlinger, rengøring eller slibning af træ skal altid ske med træets åreretning.
  6. Undgå at stille varme og fugtige ting på træet, da dette kan give skjolder.
  7. Placering tæt ved stærke varmekilder (brændeovn og radiatorer) kan påvirke træet og man risikerer at træet ”slår” sig mere end naturligt.
  8. Træ bør aldrig overdækkes permanent med lufttætte materialer (voksdug) i længere perioder.
  9. Ved behandling af bordplader bør behandling ske på både over- og underside for at minimere risikoen for revnedannelse og skævheder.

Linoleum er praktisk og meget nemt at rengøre, og har en lækker lyddæmpende effekt. Farverne er dæmpede og den matte overflade giver møblerne det helt rigtige eksklusive look.
Linoleum efterlader et positivt CO2-aftryk når det produceres i Holland. VIA i Præstø anvender kun den originalt linoleum fra Forbo Flooring Systems / se farvekort. Husk! du kan kun vælge de farver vi har på vores hjemmeside.
Linoleum er et 100% naturprodukt fremstillet af råvarer, udvundet fra planter og træer. Udover at være støjdæmpende har linoleum den fordel, at det er rengøringsvenligt og afvisende over for fedtede fingre, såfremt produktet bliver plejet korrekt. Linoleum vil, i lighed med andre materialer, patineres ved brug og vil med tiden få et flot og naturligt udseende.

 

Laminat er også meget nemt at holde rent og den ideelle løsning til sofaborde, der skal aftørres mange gange dagligt. Farverne fremstår klart og overfladen har en smule glans for et mere moderne udtryk. Via i Præstø anvender højtrykslaminat fra den originale producent Formica, og tilbydes i mange forskellige farver.
Laminat er et slidstærkt samt rengøringsvenligt materiale og kræver normalt meget lidt vedligeholdelse. Almindelig rengøring kan foretages med en ren, fnugfri, blød klud opvredet i lunkent rent vand.


 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: