VANADIS Daybed grå 563

VANADIS er en flot klassisk sofa som i dag timerne er til at sidde på, eller bare til afslapning. Sæt rygpuden foran madrassen og du har en seng på 80/90x200 cm. til dig eller en gæst om skal overnatte. Sengetøj magasin i rygdelen.

Model/varenr.: 740027563-10-5
Pris fra
5.730,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager:
Uden Rygbøjle. Vanadis
Uden Rygbøjle. Vanadis
Med Rygbøjle. Vanadis
Med Rygbøjle. Vanadis

VANADIS Daybed 80*200 cm. med sengetøjsopbevaring i ryggen.

Her er VANADIS Daybed fra Innovation Living som er deres fortolkning af den klassiske 50´er briks med sengetøjsmagasin i ryggen. VANADIS daybed er en enkel og stilren daybed, som let kan konverteres til en soveplads for en person.

Vanadis Daybed sovesofa har et klassiske design med posefjedremadras, et perfekt valgt som sofa og seng. Flot tidsløs design i god kvalitet.

Produktet billedet kan være vist med tilbehør, som ikke følger med. Vi anbefaler at du ser stof/tekstilet i virkeligheden. Forventer du at tekstilet altid vil sidde helt stramt, selv over store flader som på denne her sovesofa. Dertil er vi nødt til at svare, folder og mærker i brug er naturligt fladens størrelse taget i betragtning.

Stel Design: Per Weiss / Original Innovation Living / All rights reserved.Pakke Dimension: Udleveres 60Kg - 0,740M3 - 3 styk pakker.

 

  • 6.940,00 DKK  m/Moms
    ekskl. levering

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: