Fra: eeese

Affugter Emma 20L, Wi-Fi

Emma er en elegant og kompakt affugter med mange funktioner, der effektivt reducerer overskydende fugt i rum op til 100m2. Emma er meget lydsvag for en affugter i denne størrelse. Emma har indbygget Wi-Fi, hvilket gør det nemt og fleksibelt at have fuld fugtkontrol via en app.

Ved ekstra køb af et HEPA filter, kan Emma opgraderes til en 2-i-1 hybrid model, der giver muligheden for at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet. Det er også muligt at benytte Emma som en separat affugter eller luftrenser. Emmas praktiske tøjtørringsfunktion, tørrer tøjet ekstra hurtigt.

Model/varenr.: 2568
Vægt: 14 kg
2.100,00 DKK  m/Moms
2.680,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 580,00 DKK
ekskl. levering
Lager: Leveringstid er 3-10 dag(e)
Passer godt sammen
-22%
2.100,00 DKK  m/Moms
2.680,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 580,00 DKK
ekskl. levering
+
-20%
253,00 DKK  m/Moms
315,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 62,00 DKK
ekskl. levering
=
2.350,00 DKK  m/Moms
2.990,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 640,00 DKK
ekskl. levering

Anbefales til

Stue Køkken Tørrerum Større kontor Kælder Bryggers

 

Download produktmanual

Beskrivelse

Emma er en elegant og kompakt affugter med mange funktioner, der effektivt reducerer overskydende fugt i rum op til 100m2. Emma er meget lydsvag for en affugter i denne størrelse. Emma har indbygget Wi-Fi, hvilket gør det nemt og fleksibelt at have fuld fugtkontrol via en app.

Ved ekstra køb af et HEPA filter, kan Emma opgraderes til en 2-i-1 hybrid model, der giver muligheden for at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet.

Det er også muligt at benytte Emma som en separat affugter eller luftrenser. Emmas praktiske tøjtørringsfunktion, tørrer tøjet ekstra hurtigt.

 

Emmas særlige talenter:
• Mulighed for 2-i-1 affugter og luftrenser
• Wi-Fi - Kompatibel med Tuya og Google Assistant
• HEPA-filter som ekstra tilkøb
• Lavt støjniveau
• Lavt strømforbrug
• Tøjtørringsfunktion - Effektiv og bedre for miljøet
• On/Off Indbygget ionisator (valgfrit)
• Automatisk stop ved fuld vandtank
• 24 timers timer (slukket)

 

Mulighed for 2-in-1 affugter og luftrenser
Udnyt din affugter fuldt ud, med muligheden for at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet. Ved ekstra køb af et HEPA filter, kan Emma opgraderes til en 2-i-1 hybrid model. Emma kan derfor både sænke luftfugtigheden, samt rense luften for støvpartikler, pollen og andre allergener.  

 

HEPA filter
Med et HEPA filter tilføjer du muligheden for at forbedre luftkvaliteten i rummet. Et HEPA filter hjælper mod ophobning af støv, pollen og andre allergener, samt mindsker allergiske reaktioner. Derudover fjerner filteret skimmelsvampssporer, bakterier og vira fra luften. 

 

Wifi – styr affugteren via telefonen eller Google Assistant
Emma er udstyret med Wi-Fi, hvilket giver dig muligheden for at styre enheden og have fuld fugtkontrol via en app på din mobiltelefon, uanset hvor du er. Det er smart, fleksibelt og innovativt! Maskinens app er kompatibel med TUYA og Google Assistant.

 

Et meget lavt lydniveau og strømforbrug
Emma er en stille affugter, der kan arbejde helt ned til et lydniveau på kun 40dB(A), hvilket er lydsvagt for en affugter i denne størrelse. Derudover har Emma et lavt strømforbrug på kun 250W, og med Emmas praktiske timerfunktion, kan du nemt selv indstille hvornår affugteren selv skal slukke, og dermed spare på strømmen.   


Tøjtørringsfunktion – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm
I mange husstande kan det være nødvendigt at benytte tørretumbleren for at få familiens tøj tørt hurtigt. Denne opgave kan Emma også nemt løse. Affugteren kommer med en smart indbygget tøjtørringsfunktion, der kan let styres via det funktionelle display. Med blot et enkelt klik, startes den meget praktiske tøjtørringsfunktion, som tørrer tøjet ekstra hurtigt. Da strømforbruget er helt nede på 250W, er Emma et meget billigere og bedre alternativ til en tørretumbler.

 

Indbygget ionisator
Emmas indbyggede ionisator (valgfri) skaber negative ioner, der binder sig til positivt ladede molekyler såsom støv, bakterier, pollen, røg og andre allergener. Disse molekyler binder sig til hinanden og bliver til større molekyler, der ikke kan svæve i luften og derfor falder til jorden som støvpartikler. De kan herefter nemt fejes op eller støvsuges væk.

 

Nem indstilling af fugtniveau
Emma er udstyret med et smart LED-display med soft-key, så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Herefter stopper Emma selv, når fugtniveauet er nået og starter automatisk igen, når fugtniveauet overstiges. Temperaturen og fugtigheden i rummet er meget vigtig i forhold til hvor mange liter fugt, der kan håndteres om dagen.

 

Nem at håndtere
Med sine kun 12,2 kg, er det nemt at flytte Emma rundt - alt efter i hvilket rum du skal bruge den. Affugteren er udstyret med et praktisk greb, der smukt er integreret i designet. Derudover kan Emma let flyttes rundt med de medfølgende 360 graders hjul.

 

Mulighed for kontinuerligt dræn - Automatisk stop
En affugter har en indbygget vandtank til at opsamle vandet fra fugten i luften. Med tilkobling af en separat afløbsslange, har du mulighed for at føre vandet direkte ud i afløbet, i stedet for at skulle tømme vandbeholderen. Det gør at affugteren kan køre uafbrudt, hvilket især er en god løsning i kældre eller sommerhuse. Hvis du vælger ikke at tilslutte en drænslange, har Emma automatisk sluk-funktion med fuld-tank-indikator, der selv slukker affugteren, når tanken er fuld. Emma er udstyret med en vandtank der kan rumme helt op til 4,2 liter.

 

Emma – et kvalitetsprodukt fra eeese air care
Emma er en del af den populære serie af affugtere fra eeese air care. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.

 

Emmas specifikationer
Artikelnr.: 2568
Maks. arbejdsområde m2: 100
Anbefalet arbejdsområde m2: 4-70
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag: 20
Kapacitet 27°C/RH60% L/dag: 11,5
Strømforbrug W: 250
Strømforsyning V/Hz: 220-240/50
Timer t: 1 ~ 24
Ventilatorhastighed: 2
Luftvolumen Høj m3/t: 155
Luftvolumen Lav m3/t: 135
Lydniveau Høj dB(A): 42
Lydniveau Lav dB(A): 40
Vandtank L: 4,2
Driftstemperatur °C: 5~35
Teknologi: Køling
Kølemiddel: R290
IPX: -
Nettovægt kg: 12,2
Bruttovægt kg: 14
Produktstørrelse (BDH) mm: 319x237x472
Pakkestørrelse (BDH) mm: 382x283x580
EAN: 5704841025684

 

Emmas egenskaber
2-i-1 affugter & luftrenser: Ekstra tilkøb
Wi-Fi: Ja
HEPA filter: Ekstra tilkøb
Aktivt kulfilter: Nej
Tøjtørringsfunktion: Ja
Ionisator: Ja
UV lys: Nej
Automatisk stop ved fuld vandtank: Ja
24 timers timer (sluk): Ja
Sleep mode funktion: Ja
Automatisk affugtning: Ja
Luftfugtighedssensor: Ja
Automatisk afrimning: Ja
Greb/håndtag: Ja
Hjul: Ja
Børnelås: Ja
Drænslange diameter (mm): 14
Drænslange inkluderet: Nej

MV-2568_A5-eeese-Emma_20L_PR.pdf

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: