Økologisk Hovedpude Hirseskaller

Økologisk Hirsepude - Omfavne Naturen for Bedre Søvn

Opdag den naturlige vej til en fredelig nattesøvn med vores Økologiske Hirsepude. Fremstillet med omhu af høj kvalitet hirse-skaller, tilbyder denne pude en enestående komfort og støtte samtidig med at den udstråler miljøvenlige principper.

 

Model/varenr.: Hirsepude
Pris fra
435,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager:
Pude 40*60
Pude 40*60
Pude 40*80
Pude 40*80
Hirse pude i bomulds stof
Hirse pude i bomulds stof
Hirse pude i bomuld + Quiltet ydre betræk
Hirse pude i bomuld + Quiltet ydre betræk

Økologisk Hirsepude - Omfavne Naturen for Bedre Søvn

Opdag den naturlige vej til en fredelig nattesøvn med vores Økologiske Hirsepude. Fremstillet med omhu af høj kvalitet hirse-skaller, tilbyder denne pude en enestående komfort og støtte samtidig med at den udstråler miljøvenlige principper.

Egenskaber:

 • Naturlig Komfort: Oplev den faste støtte fra hirse-skaller, et bæredygtigt og fornybart alternativ til traditionelle pudefyld.

 • Ergonomisk Design: Tilpasser sig til konturerne af alles nakke, skuldre og ryg, lindrer spændinger og fremmer afslapning for en dybere søvn. Er den for flad, så folder du puden så den ligger dobbelt, måske kun på en hjerne af puden du folder ind under sig selv, eller på en tredjedel af puden. Sådan kan du nemt styre højden.

 • Åndbar og Varmelagrende: Hold dig behageligt hele natten med det åndbare design, der bevarer den rette mængde varme.

 • Hypoallergen: Ideel for allergikere, vores pude er fri for støv og urenheder, hvilket giver en ren og sund sovemiljø.

Specifikationer:

Materialer:

 • Betræk: Lavet af økologisk bomuldssatin med en nikkel-fri lynlås for nem fjernelse og vask (op til 40°C).

 • Fyld: Certificerede økologiske hirse-skaller fra bæredygtig dyrkning, ikke vaskbart.

Støt Bæredygtigt Livsstil:

Ved at vælge vores Økologiske Hirsepude investerer du ikke kun i dit eget velbefindende, men støtter også miljøvenlige produktionsmetoder og bidrager til en grønnere fremtid for vores planet.

Oplev Forskellen:

Forvandl din søvnoplevelse med den naturlige godhed af vores Økologiske Hirsepude. Bestil nu og vågn op frisk og veludhvilet, velvidende at du har truffet et bevidst valg for dig selv og miljøet.

 


 

Den quiltede økologiske hirsepude med quiltet ydre betræk er en gave fra naturen!

 

Den økologiske hirsepude i TOP kvalitet med fornybart hirseskale fyld er en fantastisk naturlig erstatning for en konventionel sovepude med dunfyld eller syntetiske fibre. Det økologiske hirseskal er et affaldsprodukt af høj kvalitet fra kornhøsten. Den indeholder også værdifulde mineraler og kiselsyre, som hjælper med at forhindre uønskede væsner i at sætte sig ind. Dette gør hirseskaller ideelle som fyldstof til sovepuder.

Hvad er en økologisk hirsespeltpude med quiltet yderbetræk god til?

En pude med økologisk hirsepels aflaster dine skuldre og tilpasser sig vidunderligt til din nakke. Den er behagelig blød og kælen. Hirseskalfyldet er et fast, behageligt fyld materiale, der længe har bevist sig som et alternativ til konventionelle fyldstoffer som dun eller syntetiske fibre. De økologiske hirseskaller tilpasser sig vidunderligt til de naturlige konturer af nakke- og skulderområdet. Dette aflaster trykket på disse dele af kroppen under søvn og fører til afslappende søvn. Som følge heraf kan nakkespændinger og hovedpine undgås som følge af dårlig søvn.

Hirse-sovepudens egenskaber med quiltet ydre betræk

Fyldet på vores økologiske puder er i et separat inder betræk med lynlås, som også er lavet af øko-percale, 100% økologisk bomuld, Gots-certificeret. Dette gør det nemt at fjerne og tilføje fyld materiale og giver dig mulighed for at løsne eller udskifte fyldet i hånden fra tid til anden. Du kan nemt fjerne det quiltede yderbetræk, uden at hirseavnernes løse fyld materiale risler ud og skal opbevares separat ved vask af yderbetræk. Du har også mulighed for at tilpasse fyldmængden og dermed pudens højde og volumen individuelt efter dine liggende præferencer.

**Yder betræket er et quiltet bomuldsbetræk og er lavet af 100% økologisk bomuld øko-percale, Gots certificeret, er ubleget og vaskbart ved 30°C. Den er quiltet med 100% økologisk bomuldsfleece (ca. 300 g/m²). Fyldet er i et separat indvendigt betræk med lynlås, som også er lavet af øko-percale, 100% økologisk bomuld, Gots-certificeret. Det ydre betræk giver lidt på grund af den hævede bomuldsfleece indeni og hovedet er behageligt blødt sengetøj.

Hirseskaller er luftgennemtrængelige og holder på varmen.

Det økologiske hirsepudefyld virker let masserende på grund af sin lunhed og kan dermed fremme blodcirkulationen i nakke- og skulderområdet. Hirseskallet er fra kontrolleret økologisk dyrkning og fri for støv og urenheder. Dette forhindrer insekter eller lignende i at sætte sig ind. Disse økologiske hirsepuder tolereres også normalt godt af mange allergikere. Men hvis du har husstøvallergi, bør du først få lavet en allergitest.

Hvordan fungerer en økologisk hirsepude?

 • Den støtter og aflaster nakke, skuldre og rygsøjle.
 • Det har en afslappende effekt på muskler og nerver på grund af sit høje indhold af kiselsyre.
 • På grund af hirseskallernes lille størrelse tilpasser den sig perfekt til din individuelle ergonomi.
 • Den økologiske hirsepude er åndbar og holder på varmen
 • Puden med hirseskaller kan være et godt alternativ til allergikere.

Vask hirsepuden med quiltet ydre betræk

Du kan vaske det quiltet pudebetræk af bomuld i vaskemaskinen ved 30°C. Sørg for, at vaskemaskinens temperatur ikke er for høj. Sørg også for IKKE at komme den i tørretumbler.

 • Pris fra
  138,00 DKK  m/Moms
  ekskl. levering
 • Pris fra
  775,00 DKK  m/Moms
  ekskl. levering

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: