Økologisk Hovedpude Speltskaller 40x40cm. 


(Speltskaller og dens egenskaber.) Indmad / naturfyld) Puden indeholder speltskaller, som stammer fra biologisk kontrolleret landbrug og tilpasser sig optimalt til alles kropsform. Spelten er et luftig og let materiale, som er i stand til at absorbere fugtighed. Spelten har også den egenskab, at den kan afgive overskudsvarme, hvilket er fordelagtigt i de varme sommer og hos personer med stor varmeudskillelse. Gennem en nænsom mekanisk proces, bliver kornet adskilt så det kun er den modstandsdygtige speltskal der bibeholdes. Yderligere gennemgår spelt skallerne en 6 trins rengøringsproces, hvorved støv, kornrester og andre småting fjernes. Resultatet bliver derfor, at der kun bibeholdes 40 % af det oprindelige materiale, og det er dette materiale der er i hovedpuden.

Efter rengøringsprocessen, bliver skallerne varmebehandlet på 70 grader. Herved fås et naturprodukt, som er fri for støvmider, lugt neutral og allergivenlig. Pga. varmebehandlingen vil der ej heller være risiko for, at små dyr og insekter kan leve i materialet, da der ikke er noget næringsgrundlag tilbage. Speltskallerne kan vaskes så ofte man vil. Vaskes i et vaskenet på 60 grader, hvorefter den tørres i tørretumbler eller i solen. Et helt fantastisk natur produkt, og helt uden naturgummi, og alt muligt andet allergifremkaldende.

Ikke alene er fyldet i alle vores hovedpuder økologiske, men alt bolster og betræk er af økologisk oprindelse, og samtidig også produceret efter strenge retningslinjer. Kvalitetsstemplet tekstil. GOTS-certified textiles.

 

  • Pris fra
    830,00 DKK  m/Moms
    ekskl. levering

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: