3 liter Saniklar Natural Blue sikrer blåt poolvand. (low phos)

Et fantastisk produkt der ikke alene reducerer klorforbrug ved at fjerne fosfaterne fra poolen, men samtidig sikrer helt klart vand. Saniklar Natural Blue gør dit liv med pool meget nemmere ;-)

  • Krystalklart blåt vand
  • Reducerer klor forbrug med op til 50%. 
  • Reducerer bundet klor
  • Anbefales også til saltvandspool

For nogle år siden opdagede man at et uskadeligt jordmetal havde den egenskab at det fjerner fosfat i forholdet 1:1. Ved at anvende dette stof i en modificeret udgave så det kan være sammen med klor, har vi nu et fantastisk produkt der ikke alene reducerer vores klorforbrug ved at fjerne fosfaterne fra poolen, men samtidig sikrer helt klart vand.

Fosfater tilføres poolen fra badende og omgivelser, hvilket giver uklart vand og alger. En del af klorforbruget i poolen skyldes derfor fosfater. Saniklar Natural Blue fjerner effektivt fosfater og andre mikrostoffer fra poolen. Dermed reduceres klorforbruget og der sikres klart og blåt pool vand.
Anbefales også til saltvands pools.

1. Manuel dosering: Hver uge tilsættes 100 ml til 20 m³ vand.
2. Automatisk dosering: 0,25-0,5 ml. pr m³ cirkuleret vand. Eks. I en pool med en cirkuleret vandmængde på 10 m³/timen skal der doseres 2,5-5 ml/timen.
3. Opleves vandet svagt uklart efter tilsætningen skyldes dette flokning af fosfat og er normalt. Lad pumpen køre kontinuerligt indtil vandet atter er klart.
4. Tilsættes direkte i skimmeren eller over løbs renden.
5. Husk at returskylle sandfilteret regelmæssigt!


BRUGSANVISNING Tryk Her.
SIKKERHEDSBLAD Tryk Her.


B2B Pakning 4 stk. pr. karton
ikke omfattet af (ADR farligt gods)

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: