Komfortabel ligge (sække)stol, fremstillet av håndspundet vandhyacinth og bomuld tråd og garn. Farve: grå og hvid kombination. Brug: indendørs

DESIGNER PROFIL:

7+7 FUTON og CONCEPTSIAM, i samarbejde med førende internationale interiør ”brands” fra Thailand/Asien, byder på unikke designs af håndlavede moderne interiørprodukter fremstillet af naturlige fibre, med vandhyacint som et signaturmateriale, men også materialer som cyperus, hamp og bomuld.

Efter vores unikke behandling bruger vi stammen af vandhyacint planten til vores møbler og tæpper. Vi producerer i ydre landdistrikter, hvor indhøstning og produktion ikke kun bidrager til ekstra indtægt til den lokale befolkning, men bidrager også til forbedringen af flodmiljøet.

GODT DESIGN GENSPEJLER ALTID NATURENS NÆRVÆR

 

MATERIAL PROFIL: Vandhyacinth (Eichhornia crassipes):

Hurtig groende ferskvands plante. Planten har længe været anset som problematisk i økosystemet pga. eksplosiv spredning (fordobler biomasse på et par uger). Ved hjælp af moderne teknologi og kreativ tænkning, har man vendt et potentielt problem til et værdifult aktiv. Øko-venlig når den behandles med omtanke og kreativitet (producerer meget økomasse og regnes for effektiv brændselskilde, biogas – erstatning for fossilt). Vidt spekter af andre brugsområder i forskellige former, bl.a. også filtrering af vand, proteinkilde, papir, textiler.


Dimensioner: 95 b x 95 h x 160 l

 

VEDLIGEHOLD & INSTRUKTIONER: Vandhyacinth

Opbevares tørt.
Soltørres i direkte sollys eller lufttørres, hvis produktet er vådt.
Hvis der er dannet skimmel, skal du følge nedenstående vejledning:
NATURLIG FARVE:
Brug en blød børste til at fjerne skimmel. Tag en lille smule madolie på en ren klud og duppe forsigtigt på området med skimmel, indtil den er ren. Derefter lufttørre, eller soltørre i direkte sollys.
INDFARVET:
Brug en blød børste eller en fugtig klud til at fjerne skimmel. Derefter lufttørre, eller soltørre i direkte sollys.
SÆRLIG FOR GULVTÆPPER:
Høje hæle anbefales ikke (barfodet er dejligt)
Tæppeunderlag anbefales for at undgå at tæppet skrider på gulvet

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: