Tatami måtte 100x220x5,5cm.

Tatami er en måtte af risstrå. De originale Tatami er håndlavede og fremstår i starten som grønne, men når tiden går modnes den og for den flotte gule farve.

Tidligere i Japan dækkede Tatami måtter hele gulvet, og der var en klar forskel på ude (soto) og inde (uchi). Der er stadig forskel på ude og inde, hvilket illustreres bedst ved, at det er aldeles forbudt at gå ind i et japansk hjem med fodtøj på. Tatami er stadig det foretrukne på gulvet, men i vesten er Tatami mest brugt som sengebund og under Futon madrassen for at give en stabil og jævnt underlag der kan ånde.

Udover at Tatami giver en fin visuel helhed i rummet, giver den også andre Fordele: Tatami renser luften, idet carbondioxid optages af risstrå, som efterfølgende opløser carbondioxid. Tatami er også fugtregulerende. Tatami kan både optage og afgive fugt, og dermed er den medvirkende til at kontrollere rummets fugtighed. Desuden er Tatami isolerende, kold om sommeren og varm om vinteren. 

Bagsiden af Tatami måtten er med Japansk møl sikkert papir (Japanese mothproof paper). Anvendes Tatami mat direkte på gulvet som et underlag for en stor Futon madrassen, anbefaler vi at have aviser mellem gulv og Tatami til at suge fugten.
(Det er ikke nødvendigt med aviser under Tatami cocohttps://futon.dk/tatami-coco-standard-503/tatami-coco-100x220x3-cm-standard-p27900 

Tilbydes også i specielle størrelse efter kundens ønske, næsten!  dog max 100x220cm. Det vil sige mindre en denne her.


Historien om de Japanske Tatami Tryk Her.

Sådan rengøres Tatami mats i en Japansk Lejlighed Tryk Her. & Tryk Her.


Pakke Dimensionen: Udleveres 101x221x6cm - 31Kg - 0,136M3 - 1.styk pakke.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: