Tatami mat rund

Rund Tatami meditation pude. Til at sidde på, Zabuton underlag, natbord, spa klubben, stole i stuen, børneværelset, tjaa der er mange anvendelse muligheder.

Den er lavet af naturlige førsteklasses 100% igusa halm/søgræs, modtager den ikke din kropsvarme når du mediterer eller sidder på den i mange timer. Den har en kølende effekt, og hjælper med at føle dig mere komfortabel hele dagen, natur fibrene er dejlig behaglig for dine fødder og knæ.

 

Model/varenr.: TATØXXX-1201
Pris fra
375,00 DKK  m/Moms
ekskl. levering
Lager:
TATAMI Diameter Ø 45 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 45 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 60 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 60 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 75 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 75 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 95 x H:5,5 cm.
TATAMI Diameter Ø 95 x H:5,5 cm.

Rund Tatami meditations pude.

Tatami meditation puden er nem at transportere til dine oversøiske meditations kurser. Tykkelsen på Tatami meditationspuden giver dig en god højde og ekstra komfort.

Da den er lavet af naturlige førsteklasses 100% igusa halm/søgræs, modtager den ikke din kropsvarme når du mediterer eller sidder på den i mange timer. Den har en kølende effekt, og hjælper med at føle dig mere komfortabel hele dagen, natur fibrene er dejlig behaglig for dine fødder og knæ.

Den naturlige igusa søgræs duft hjælper dig med yderligere at slappe af og berolige dit sind.

Vi kan specielt lave denne Tatami til dine behov, til at sidde på, Zabuton underlag, natbord, spa klubben, stole i stuen, børneværelset, tjaa der er mange anvendelse muligheder.

Udover at Tatami giver et fint visuel udtryk i rummet, giver den også andre Fordele: Tatami renser luften, idet carbondioxid optages af den naturlig igusa halm/søgræs, som efterfølgende opløser carbondioxid. Tatami er også fugtregulerende. Tatami kan både optage og afgive fugt, og dermed er den medvirkende til at kontrollere rummets fugtighed. Desuden er Tatami isolerende, kold om sommeren og varm om vinteren. Naturligvis skal du altid lufte ud i et rum for bedre indeklima. 

Håndlavet med 100% naturlig igusa halm/søgræs.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: