Japansk Rumdelere 5 fag. Er lavet af Tatami / ris strå, der tilføjer et autentisk strejf af Japan til det rum, hvor du placerer det. Vis Rumdelere 5 i dit soveværelse for et sted at hænge dit tøj op og pynte på. Den måler fladt på gulvet 170x250x2,5 cm. (5 fag a 50x170x2,5 cm.)

Vis Rumdelere 5 i din stue for at opdele din bolig med stil - eller for at markere et kontorområde i dit hjem. Mulighederne er ubegrænsede. Hvis den ikke er i brug, kan Rumdelere 5 let opbevares væk ved at folde det fladt. Rumdelere 5 kan også anvendes som sengestel på gulvet med en futon madras oven på, hvor man dagligt flytter sin futonmadrassen og stiller rumdeleren op så det hele kan få luft.

Rumdelere 5 handler om at leve på en enkel måde for at frigøre sig fra det materielle, mens Sabi handler om at ære og respektere den cykliske proces med liv, aldring og død. Derfor bruger man ofte materialer, som har tiden i sig, for eksempel ældre stykker træ.

Så Rumdelere 5 er en æstetisk tilgang forankret i zenbuddhismen, der betoner det foranderlige, det ydmyge og det naturlige.


Pakke dimensionen: 173*52,5*14,5 cm. - 19 Kg - 0,132 M3 - 1. styks pakke.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: